Uvjeti prodaje

DENTUM EDUCA j.d.o.o. omogućava i provodi online prodaju proizvoda u svoje ime i za svoj račun putem internet stranice www.kyperscroatia.com.

Objavljivanje informacija o proizvodima ili uslugama na internet stranici www.kyperscroatia.com ne predstavlja ponudu internet stranice www.kyperscroatia.com za zaključenje ugovora o kupovini već samo poziv korisniku da potvrdi svoju ponudu pod objavljenim uvjetima klikom na tipku ‘’Kupi’’. Ukoliko internet stranica www.kyperscroatia.com prihvati ovakvu ponudu korisnika, nastaje ugovorni odnos i korisnik preuzima ugovornu obavezu uplatiti traženi iznos za rezerviranu robu/usluge. Prodaja može biti ograničena i na maksimalan broj korisnika zainteresiranih za određenu robu ili usluge, ukoliko se ista prodaje po promotivnim cijenama.

Korisnik robu ili usluge plaća putem uplatnice/E-bankarstva, kreditne kartice ili na drugi elektronski način ponuđen na internet stranici i oslobađa internet stranicu www.kyperscroatia.com i tvrtku DENTUM EDUCA j.d.o.o. od odgovornosti za štetu prouzrokovanu korisniku u vezi s ovakvim načinima plaćanja za koju DENTUM EDUCA j.d.o.o. nije odgovoran.

Rezervacijom ponude slažete se uplatiti ugovoreni iznos. Za kupnju bilo kojeg proizvoda ili usluge koje nudimo od vas se zahtijeva popunjavanje obrasca s vašim kontakt podacima.

Partner se obvezuje ugovoreni promotivni proizvod/uslugu isporučiti na najkvalitetniji mogući način, poštujući standarde kvalitete na jednak način ili više od onih koje primjenjuje u svom redovnom poslovanju s kupcima.

Krajnji korisnik je suglasan primati elektroničku poštu u vezi prodaje robe/usluga putem internet stranice www.kyperscroatia.com uz pravo da u svakom trenutku povuče suglasnost tako što će obavijestiti internet stranicu www.kyperscroatia.com pismenim putem.

Internet stranica www.kyperscroatia.com zadržava pravo ponuditi specijalnu ponudu po posebnim uvjetima u okviru redovne ponude.